Gör rubrikerna till länkar

Rubrikerna kan jag göra till en länk till inlägget, istället för den fula permalink-knappen! Kan även göra en länk av en bild framför rubrikerna om du hellre vill det!

Popupruta

Popupruta med lite info om dig själv kanske? Man kan ha vad som helst i en sån ruta :)

Mouseover

Ändra en bild när muspekaren dras över bilden. Det är inte lätt att göra och jag har faktiskt inget färdigt script för det, men jag letar reda på ett och modifierar så det passar dina önskemål.

Ram runt inläggen och kommentarerna

Ram runt inläggen och kommentarerna går att fixa med border, eller så lägger man in bilder. Dock lite svårare att fixa till med bilder, men lätt värt det när man är klar!

Dropdownmeny

Har du kanske för alldeles för många månader i ditt arkiv? Ser det bara störande ut? Då lägger vi in dom i en dropdownmeny! Lätt att ändra färg på så den passar din blogg. Funkar ju såklart att göra en dropdownmeny av länkar och allt annat i menyn också!

Scroll-list

Denna scroll-listen jag har i inläggskolumnen tycker jag är jätterolig, men måste säga att det är väldigt jobbigt att kolla på en sån sida med t.ex en laptop som inte har samma höjd på skärmen som en vanlig skärm. Man får då denna list, plus den vanliga längst ut, och två kan vara jobbigt för läsaren att dra i hela tiden. Men bryr man sig inte om det, så är det jätteroligt :) Kan även läggas in på menyer!

Ändra utseendet på knappar

Ni ser kanske att sök-knappen och sökrutan inte ser ut som vanligt, detta går att ändra in oändlighet! Man kan få en tjock ram, en prickad, fägerna ändrar man så dom passar användaren, går att göra mycket med dom :)

Footer

En footer är raden längst ner här, funkar bäst om man har en scroll-list som jag gjort, annars läggs footern längst ner i inläggskolumnen, lika fint det :) Denna kan man ändra bredd och höjd på, och ha vad man vill i, men finast är en bild tycker jag!

En extra meny

Tänkte berätta lite vad jag kan göra.

En extra meny som du ser här, den kan varieras hur som helst, båda på ena sidan eller på varsin sida om content. Bakgrunder, border kan fixas. Vad man ska ha i menyn bestämmer man själv, bilder, text, länkar... Går att ändra mycket här :)
RSS 2.0
För musen över denna bild och den ändras, klicka på bilden och du kommer till min designsida :)


Klickar du här kommer det upp en popupruta!


På denna sida är det tänkt att jag ska berätta lite för er vad jag kan göra här i bloggdesignvärlden :) Detta för att jag har en tanke om att ni som verkligen vill ha en snygg design men som aldrig vinner nån, kan få en med lite extrafunktioner av mig, mot en liten summa för jobbet. Ju enklare design du vill ha, desto mindre summa. Passar det inte att betala kan ni ju fortsätta delta i utlottningarna som är gratis ;)

Tänkte också passa på att säga att det är ingen mening att ni frågar hur man gör dessa grejer jag skriver om här, dels för att jag är värdelös på att förklara, och för att det oftast behövs mycket testande innan allt sitter perfekt. Därav anledningen att jag tar betalt för att göra dessa designer.

Skriv en kommentar om du är sugen på en personligt designad blogg!